Faciliteter

Nedenunder kan du læse om de faciliteter, der er at finde i din afdeling.
(Klikker du på nedenstående links springer du direkte til emnet)

Antenneforhold
Parabol
Vaskeri
Hvidevarer
Haver
Trappeopgang
Parkering
Gårdareal
Renovation
Storskrald
Sms-service


Antenneforhold
Der er ikke lavet fælles aftale i afdelingen omkring antenneforhold. Der er derfor op til den enkelte beboer, selv at tilmelde sig ved en tv-udbyder.

Parabol
Ønsker du at opsætte en parabol ved din lejlighed, må dette ikke ske uden foregående ansøgning. Såfremt man opnår tilladelse til opsætning af parabol, skal der indbetales et depositum kr. 2.000,00 til evt. reparationer på murværket.

Vaskeri
I kælderen findes vaskekælderen, som man frit kan benytte.

Hvidevarer
Til lejligheden hører, køle/fryseskab, komfur og emhætte. Du kan finde brugsvejledningerne til hvidevarerne her.

Haver
Du er selv forpligtiget til at holde din have i ryddelig og pæn stand. Græsplanen skal slås jævnligt, ukrudt skal fjernes regelmæssigt og hækken skal klippes. Der må ikke opbevares større mængder affald og effekter, der kan give lugtgener og rod. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakt os.

Trappeopgang
Indgangspartier og trappeopgange er fællesarealer, hvor vi alles færdes. Når du færdes i disse fællesarealer er det vigtigt du tager hensyn til de øvrige beboere, hvad enten det drejer sig om renholdelse, vedligeholdelse eller henstillede effekter i opgangen.  Trappeopgangen skal holdes fri for cykler, sko blomster osv. så der ved evt. brænd eller sygdom er frit adgang for redningsmandskab.
Er du tilmeldt vores sms-service vil du modtage en sms dagen før, der vil blive vasket trapper i opgangen. 

Parkering
Der er mulighed for parkering i gården.

Gårdareal
Der er gårdareal, hvor der er opsat bord og bænke til fælles brug af alle beboer, derudover er der legeplads samt opsat tørresnore.

Renovation
I afdelingen er der opsat affaldsspande, til sortering af affald.
- Gråt affald: Mælke- og juicekartoner, bleer, cigaretskod, og aske, snavset plast og indpakningsfolie, pizzabakker.
- Grønt affald: Rester af frugt og grønt, kaffegrums, teblade og filtre, brød og kagerester, kødaffald og andet madaffald.

Storskrald
Storskrald kan afleveres gratis på kommunens genbrugsplads www.affaldoggenbrug.ikast-brande.dk

SMS- service
Du kan tilmelde dig vores sms-service. Sms-service er en ny og hurtig måde for os at komme i kontakt med vores beboere på.  Sms-servicen vil blive benyttet ved akut opstået situationer som drift og forsyningsforstyrrelser, men også til mere almene informationer om arbejde i afdeling eller ferielukning. Vi sender en sms til alle de telefoner, der er tilknyttet adressen. Du kan tilmelde dig her Sms-service.